Partnereink

Beszállítók

Doosan Robotics

A Doosan Robotics együttműködő robotjai különböző gyártási folyamatokra alkalmazhatók, az egyszerűtől a precíziós feladatokig, és optimalizált megoldásokat kínálnak, különféle felállásokkal. A Doosan cobotjaink rendkívül kifinomult nyomatékérzékelőkkel rendelkeznek, amelyek képesek felismerni a munkaterületen lévő akadályokat, így az emberek maximális biztonságban dolgozhatnak a cobotok mellett.

Unitech Industries

Berendezéseinket és szolgáltatásainkat úgy fejlesztjük, hogy azok az idő próbáját hosszú távon is kiállják és megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. A tervezési, gyártási hatékonyság növeléséből nem csak cégünk tud profitálni, mert az így létrejövő rendszerben, megrendelőinket is mindig hatékonyabban tudjuk kiszolgálni berendezésekkel, részegységekkel és kulcsfontosságú információkkal.

Onrobot

OnRobot

Az OnRobot plug-and-produce end-of-arm tooling (EoAT) eszközök széles körét gyártja együttműködő alkalmazások számára. Innovatív grippereink, szenzoraink, és eszközcserélőink segítenek a gyártóknak teljes mértékben kihasználni az együttműködő robotok előnyeit: a könnyű használatot, a költséghatékonyságot és az emberi munkaerő melletti biztonságos üzemeltetést.

Schunk

Schunk

A megoldások nem csak a mechanikai részek, hanem adott esetben az elektromos vezérlések tervezésére és gyártására is kiterjednek. Munkatársaink, korábbi tevékenységükből adódóan, közel 10 éves gyakorlattal segítenek ügyfeleinknek a termékek kiválasztásában, műszaki szaktanácsadásban, de igény esetén, egyéb pneumatika automatika elemekkel kiegészítve komplett rendszerek tervezését, kivitelezését is vállaljuk.

Oldal megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Legyen naprakész, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Wamatec Hungary Kft.

2040 Budaörs, Gyár utca 2. (BITEP)
Zsigmondy Richárd utca

Cégjegyzékszám: 01-09-420460
Adószám: 13496524-2-41

Telefon:
+36 23 880 757

E-mail:
cobot(at)wamatec(dot)hu

Értékesítés

Rieth Thomas

Szerviz

Káka Róbert