E-Series

A technológiai „éléről” elnevezett E-SERIES olyannyira rugalmas, hogy gyakorlatilag bármilyen ételt és italt el tud készíteni, miközben rendkívül versenyképes árat és iparágvezető biztonsági és higiéniai szabványokat kínál. A Doosan Robotics E-SERIES a közelmúltban megkapta a National Sanitation Foundation (NSF) élelmiszer-higiéniai biztonsági tanúsítványát, olyan jellemzőkkel, mint a tömített rések a cobot összekötő tengelyei között. A súlycsökkentésnek és a vékony kialakításnak köszönhetően az E-SERIES könnyen felszerelhető, és zökkenőmentesen illeszkedik a munkaterekbe. 5 kg-os hasznos teherbírása és 900 mm-es hatótávolsága bőséges kapacitást biztosít bármilyen élelmezési feladat egyszerű elvégzéséhez.

A Doosan Robotics E-SERIES-t számos alkalmazáson tesztelték, beleértve a Robert Chicken nevű koreai sült csirkés gyorsétteremlánc koncepcióját, amelynél az ételek elkészítését kizárólag cobotok hajtják végre. Az E-SERIES-t a Doosan Robotics Dr. Presso nevű cégén keresztül kávé és egyéb italok készítésére is tesztelték és alkalmazták.

Az E-SERIES piacra dobásával immár 13 modellt vonultat fel a Doosan Robotics. Az M, A és H teljesítményre és ipari igényekre szabott szériáival együtt ez a világ cobot piacának legnagyobb termékpalettája.

Alkalmazási területek

A Doosan Robotics együttműködő robotjai különböző gyártási folyamatokra alkalmazhatók, optimalizált megoldásokat kínálnak az egyszerűtől a precíziós feladatokig.

Oldal megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Legyen naprakész, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Wamatec Hungary Kft.

2040 Budaörs, Gyár utca 2. (BITEP)
Zsigmondy Richárd utca

Cégjegyzékszám: 01-09-420460
Adószám: 13496524-2-41

Telefon:
+36 23 880 757

E-mail:
cobot(at)wamatec(dot)hu

Értékesítés

Rieth Thomas

Szerviz

Káka Róbert