Partnereink

Rendszerintegrátorok

Robot Service Kft.

Robot Service Kft.

A Robot-Service Kft. 2011-ben kezdte meg tevékenységét az ipari automatizálás világában. Fő tevékenységeink az egyedi célgépek és robotcellák építése, kiemelten a jelöléstechnológia és hegesztéstechnológia magas szintű alkalmazásával. Szolgáltatásaink az egyes gépépítő részfolyamatokat is lefedik kiegészülve az oktatással, valamint a részegységek önálló kivitelezésével.

Pannon Concept

Pannon Concept

A kor automatizálási igényeire reagálva vállaljuk robot cellák tervezését és kulcsrakész kivitelezését legyen szó ipari robotok alkalmazásáról, vagy kollaboratív robotokkal történő folyamat automatizálásról.

Innovention Kft.

Innovention Kft.

Az Innovention Kft. ipari automatizálással, robotikával, termék fejlesztéssel foglalkozó mérnökiroda. Műszaki szolgáltatásain kívül műhely berendezéseket, ipari automatizáláshoz szorosan kapcsolódó egyedi gyártóberendezéseket gyárt, fejleszt.

NPD Engineering Kft.

NPD Engineering Kft.

Szakterületünk az ipari automatizálás és robottechnológia. Több éves sorozatgyártásban és tervezésben összegyűjtött tapasztalatunk a garancia arra, hogy megrendelőink a legmegbízhatóbb és az adott feladatra legalkalmasabb megoldásokat kapják, legyen szó az ipar bármely területéről.

ControlSys Team Kft.

ControlSys Team Kft.

Közel egy évtizedes ipari termelő környezetben eltöltött tapasztalatainkra támaszkodva állítjuk, hogy mindig van min javítani. Egy gép életciklusa alatt többször változik annak környezete, a rajta használt technológia. Szolgáltatásaink között megtalálható az ipari automatizálás, PLC programozás, egyedi gépek, ezen felül egyedi megoldásokat is kínálunk.

simpLogic Kft.

simpLogic Kft.

A simpLogic Kft. szakterülete az ipari automatizálás, budapesti telephelyükön összeszerelő, ellenőrző, megmunkáló és robotos állomásokat, sorokat fejlesztünk megrendelőink számára. Megbízásaink során arra törekszünk, hogy berendezéseink ne csak műszaki szempontból, hanem a design, a megjelenés területén is magas minőséget képviseljenek.

Robotcenter Innovations Zrt.

Robotcenter Innovations Zrt.

Cégünk az ipari automatizálás terén nyújt teljes körű szolgáltatást a logisztikai- és gyártó- rendszerek tervezésén és gyártásán keresztül a technológiai rendszerek helyszíni szereléséig. Fő profilunk az intralogisztikai és Ipar 4.0-s rendszerek tervezése és kivitelezése, amely rendszereknek a kulcseleme az Autonóm Mobil Robotok (AMR).

Oldal megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Legyen naprakész, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Wamatec Hungary Kft.

2040 Budaörs, Gyár utca 2. (BITEP)
Zsigmondy Richárd utca

Cégjegyzékszám: 01-09-420460
Adószám: 13496524-2-41

Telefon:
+36 23 880 757

E-mail:
cobot(at)wamatec(dot)hu

Értékesítés

Rieth Thomas

Szerviz

Káka Róbert