Doosan Robotics drum solo

Cobotok lendületben

Sűrű volt a június a cobotos divíziónknál. Az igény az automatizálásra megállíthatatlanul növekszik a világban és így hazánkban is. Ez nem csak az iparban, hanem más területeken is igaz, így az érdeklődés a cobotjaink iránt is egyre nagyobb.

Díjnyertes megoldások

Az OnRobot partnereknek szóló nemzetközi konferenciáján jártunk Dániában, ahol a mesterséges intelligencia és gépi látás segítségével sakkozó cobotunkról készített esettanumányt választotta a szakmai közönség a legjobbnak. Sokan, sok helyről vettek részt az eseményen, és mindenki egyetértett abban, hogy megszámlálhatatlan sok lehetőség rejlik ember és robot kooperációjában. A sakkozó cobotunk azt mutatja meg, hogy ezek a megoldások nem a jövőt jelentik, hanem már a jelent.

Ezen felül a Doosan Robotics is díjat nyert három különböző kategóriában a Qviro-tól, ami a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb robotika piactere. A Qviro díjait minden esetben a felhasználók értékelése és egyéb, az oldalon begyűjtött információk alapján osztják ki.

Automatizált hegesztési megoldás

Felsőoktatási intézményekben is népszerű témakör manapság az automatizálás, azon belül is a robotizálás. Papp Laci, a cobotos divíziónk képviselője az Óbudai Egyetem CLOOS-ÓE szakmai szimpóziumán tartott előadást, robotizált hegesztés témakörben.

Szimpózium

További izgalmas megoldások a Doosan Robotics-tól

Münchenben, az Automatica kiállításon is jártunk a sakkozó cobottal, de ott még ennél is nagyobb zajt csapó Doosan Robotics megoldásokat is láthattak az érdeklődők. A két legnépszerűbb applikáció a cobotos dobszóló, illetve a tradicionális tésztalevest készítő cobot voltak.

Végső soron pedig bemutatásra került a Doosan Robotics korszakalkotó robot ökoszisztémájának alfa verziója is. A Dart-Suite platform azt a célt szolgálja, hogy könnyedén lehessen új cobot applikációkat fejleszteni, terjeszteni, illetve használni. Ha például palettázásra szeretné valaki használni az új cobotját, de nem ért a programozáshoz, ezen a platformon találhat majd magának megfelelő programot, amit csak le kell töltenie a saját masinájára.

Aktuális számodra a robotizáció?

Már gondolkozol a cobotokkal történő automatizáláson? Mondd el nekünk az igényeid és kollégánk keresni fog a lehetséges megoldásokkal.

Ajánlatkérés

* A mező kitöltése kötelező.