Cégünkről

Robotica 4.0 - Előnyök

Az új termelési rendszerek fejlődésével egyre nagyobb az igény a robotos megoldásokra. Doosan kollaboratív robotjaival az integrálási és programozási folyamatok könnyen és gyorsan kivitelezhetők. Az üzembe helyezési idő néhány órára való csökkenésével, illetve a termelési rendszerek rugalmasságának növelésével, tökéletes megoldást nyújtanak. Ma már fontos az operátorok mentesítése a nehéz, ismétlődő feladatok alól, a nem túl ergonomikus vagy káros környezetben. Ezt az igényt cobotok teljes együttműködésben biztosítják.

Robotica 4.0

Könnyű

A grafikus programozói felület olyan, mint egy táblagépé: gyors és intuitív. Ez lehetővé teszi még a tapasztalatlan kezelők számára is a robot gyors konfigurálását. Köszönhetően annak a képességének, hogy kézzel betaníthatóak így a szükséges pontokat közvetlenül a robot karon lévő vezérléssel elmenthetjük, ezzel lehetővé téve az alkalmazások gyors programozását.

Robotica 4.0

Rugalmasság

A Doosan cobotok teljes kialakítását úgy tervezték, hogy könnyedén és rugalmasan lehessen velük dolgozni. A kicsomagolástól az első funkcionális művelet programozásáig átlagosan kevesebb, mint egy óra telik el.

Robotica 4.0

Mobilitás

A formai kialakítás és a tömeg meghatározásakor nagyon fontos volt, hogy a cobotok akár a kis szériás gyártásnál is használhatók legyenek. Gyakori átállás már nem jelent problémát sem a programozásban, sem pedig a robot áttelepítésénél sem.

Robotica 4.0

Együttműködés

A telepített Doosan cobotok többsége a személyzet mellett dolgozik, fizikai védelmi korlátok nélkül. A Doosan rendelkezi az összes szükséges olyan tanúsítvánnyal, amely igazolja a kockázatmentességét, illetve minden olyan biztonsági beállítással, ami a piac egyik legbiztonságosabb cobotjává tette. Mind ennek köszönhetően ma már kiválthatja a nehéz, monoton és rossz ergonómiai feladatokat és káros környezetben dolgozó személyeket.

Oldal megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Legyen naprakész, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Wamatec Hungary Kft.

2040 Budaörs, Gyár utca 2. (BITEP)
Zsigmondy Richárd utca

Cégjegyzékszám: 01-09-420460
Adószám: 13496524-2-41

Telefon:
+36 23 880 757

E-mail:
cobot(at)wamatec(dot)hu

Értékesítés

Papp László

Rieth Thomas

Szerviz

Káka Róbert