Hírek

A GE-CO Hungary Kft. elhozta a jövő robot generációját

A GE-CO Hungary Kft. elhozta a jövő robot generációját

2020-as célkitűzésünk egyik eleme új technológiák bevezetése volt a hazai piacon. A piaci igényeknek elébe menve, Rieth Thomas vezetésével megnyitottuk új Robotika divíziónkat, ami egy más jövőbe vezet minket.

Új üzletágunk a Doosan Robotics magyarországi képviseletét látja el. A szolgáltatás tartalma a 3 Cobot család 10 modelljének magyarországi értékesítése és szervizelése. Az új divízió termék managere és értékesítője Papp László.

A Doosan Cobotok világszínvonalú teljesítményre képesek. Kiemelkedő a többi gyártóhoz képest, hogy egyedülálló biztonságtechnikai megoldásokat alkalmazva jutottak a legmagasabb ipari tanúsítványok birtokába. Nagy hatósugarú munkatérben, széles spektrumú tömeget képesek mozgatni és nem utolsó sorban ők rendelkeznek a piac legnagyobb cobot modell választékával, melyek mobilizálhatóak.

A 3 cobot család 900-1700 milliméteres kinyúlással képes elvégezni a feladatait, 0-25 kilogrammos teherbírással. A Doosan cobotok az egyetlen olyan kollaboratív robotkarok, amiknek mind a 6 csuklópontjukba precíz mechanikus nyomásérzékelő szenzor van beszerelve (szemben a többi piacon lévő gyártók digitális szenzoraival), ezzel biztosítva a gyors reagálást bármilyen külső behatásra, ami a biztonságot szolgálja, illetve ennek köszönhetően képes olyan kifinomult folyamatok elvégzésére, amely korábban csak az emberi kéz ügyességével volt elképzelhető. A kiváló felhasználói élmény (UX – USER EXPERINCE) és a kifinomult termék tervezésért a Doosan Robotics 2017-ben elnyerte a Red Dot Design Award díjat az „Interfész és felhasználói élmény” kategóriában, majd 2018-ban a „Formatervezés” kategóriában. A cég jelenleg a piac legszélesebb modell palettájával rendelkezik.

Oldal megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Legyen naprakész, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Wamatec Hungary Kft.

2040 Budaörs, Gyár utca 2. (BITEP)
Zsigmondy Richárd utca

Cégjegyzékszám: 01-09-420460
Adószám: 13496524-2-41

Telefon:
+36 23 880 757

E-mail:
cobot(at)wamatec(dot)hu

Értékesítés

Rieth Thomas

Szerviz

Káka Róbert